Besiktas på väg att förlänga med tre spelare

Atiba Hutchinson, Oguzhan Özyakup och Tolgay Arslan har alla kontrakt som går ut efter säsongen men Besiktas är på väg att förlänga med alla tre spelarna.

Atiba Hutchinson samt Oguzhan Özyakup har varit två viktiga spelare i Senol Günes lagbygge de senaste åren och Tolgay Arslan som nyligen kom tillbaka från en långtidsskada har varit mer av en rotationsspelare. Alla tre spelarna har kontrakt som går ut efter säsongen men Besiktas planerar att förlänga med spelarna i januari.

Besiktas hade kommit överens om en förlängning med både Oguzhan och Tolgay i somras men spelarna skrev aldrig på nya kontrakt. Båda spelarna uppges vilja stanna kvar i klubben och förväntas skriva på för ytterligare fyra år i januari istället.

Vad gäller Atiba Hutchinson så uppges det att Besiktas kommer att erbjuda honom ett år med option på ytterligare ett år.