Burak Yilmaz missar matchen mot Galatasaray

När Trabzonspor tar emot Galatasaray på hemmaplan i nästa omgång av turkiska ligan så kommer Burak Yilmaz inte finnas med i matchtruppen.

Burak gick ut skadad i slutet av matchen mot Yeni Malatyaspor i den senaste omgången och beräknas nu vara borta från spel i två veckor vilket innebär att han missar Trabzonspors nästa match mot hans gamla klubb Galatasaray. Burak spelade 3,5 säsonger i Galatasaray och gjorde totalt 82 mål på 141 tävlingsmatcher för klubben. Hans bästa säsong i Galatasaray var första säsongen (2012/13) då han gjorde 24 mål på 30 matcher i ligan och 8 mål på 9 matcher i Champions League. Galatasaray gick till kvartsfinal i Champions League och vann ligatiteln tio poäng före närmaste lag.

Burak återvände till Trabzonspor inför den här säsongen och fick en mycket bra start när han gjorde 7 mål på de 5 första matcherna men har gått mållöst de tre senaste matcherna.