Emre Mor hoppade in mot Atletico Madrid och imponerade

Emre Mor började på bänken när Celta Vigo tog emot Atletico Madrid i den spanska ligan.

Emre kom tillsammans med svenske John Guidetti in i matchens 72:a minut när Celta Vigo låg under med 1-0 efter att Kevin Gameiro gjort mål i den 28:e minuten.

Emres inhopp hjälpte inte till en seger även om det var spel mot ett mål där Celta pressade och pressade. Däremot gjorde Emre Mor ett bra inhopp och utmanade Atleticos försvar gång på gång och kom förbi flertalet gånger. Se hans insats och prestation nedan:

För Arda Turan går det fortsatt tufft i FC Barcelona. När Barcelona vann mot Malaga så var Arda återigen utanför truppen. Cenk Gönen som är andra målvakt i Malaga satt på bänken. Ikväll spelar Emre Colak och hans Deportivo La Coruna mot Girona med avspark 21.00