Fenerbahce 3-3 Kayserispor: “Fener tappade segern i matchens slutsekunder”

Fenerbahce var en bara sekunder ifrån segern innan Asamoah Gyan lyckades kvittera för Kayserispor så att lagen delade på poängen i en match som slutade 3-3.

Det var gästerna och förre Galatasaray- och Trabzonsporspelaren Umut Bulut som öppnade målskyttet i den 41:a minuten. Ozan Tufan kvitterade dock innan halvitd.

I andra halvlek klev Ozan fram igen, fast denna gången som framspelare. Roman Neustadter gav ledningen till hemmalaget i den 50:e minuten och mer skulle komma. Lagets brasilianske mittfältare, Josef de Souza, utökade till 3-1 i den 62:a minuten och Fenerbahce såg ut att ta alla tre poäng. Tills att Neto satte bollen i eget mål i den 68:e minuten och som gjorde att matchen öppnades igen. De sista 25 minuterna backade Fenerbahce hemåt och i matchen sista tilläggsminut nickade Asamoah Gyan in kvitteringen.

Fenerbahce är åtta i ligan med 16 poäng och Kayserispor är kvar i topp fyra med 18 poäng.