Konyaspor förlorade hemma mot Salzburg

Det blev en tung hemmaförlust för Konyaspor som förlorade med 2-0 mot Salzburg i kvällens Europa League.

Gästerna var vakna till skillnad från Konyaspor och tog ledningen efter fem minuter genom Fredrik Gulbrandsen. Trots att Konyaspor kom in i matchen och började gå till anfall så lyckades laget inte få håll på Salzburg och bortalaget gick in i halvtidsvilan med 1-0 ledning. Även den andra halvleken vanns av Salzburg som gjorde mål tio minuter före slutet. Munas Dabbur fastställde slutresultat 2-0.

Salzburg leder gruppen med sju poäng efter tre matcher. Konyaspor ligger trea i gruppen med tre poäng. Gruppens andra match som spelades mellan Marseille-Guimares vanns av Marseille med 2-1 och som nu ligger tvåa i gruppen.

Patrik Carlgren fanns inte med i truppen.