”Mesut Özil väljer att skriva på för Manchester United”

Enligt engelsk media så har Mesut Özil bestämt sig. Han flyttar till Manchester United.

Enligt Daily Mirror så har Mesut Özil sagt till sina lagkamrater att han flyter till Manchester United. Den 29-årige tyske landslagsmannen med turkiska rötter ska vara övertygad om att han flyttar till Manchester United och återförena sig med sin gamle träanre José Mourinho.

För en vecka sedan gav sig Besiktas in i jakten på Mesut Özil och presidenten Fikret Orman pratade med spelaren och hans agent.

Även Fenerbahce har tidigare visat stort intresse för Özil som har sagt att han vill bo och spela i Istanbul i framtiden. Det lär däremot få vänta ett tag till.

För ett par dagar sedan så bekräftade Arsene Wenger att Özil kan lämna redan i januari. Mesut Özils kontrakt går ut sommaren 2018 och den offensive mittfältaren kan förhandla med en ny klubb redan i januari 2018.