Inför Rumänien – Turkiet

Turkiet möter ikväll Rumänien i en träningsmatch. 

Matchen har avspark 19:15 och kommer att spelas i den rumänska staden Cluj.

I Turkiet saknas sedan tidigare Tolga Cigerci, Kaan Ayhan och Emre Mor p.g.a. skador. Tio spelare som var uttagna till de två sista kvalmatcherna mot Island och Finland saknas från truppen och dessa är: Serkan Kırıntılı, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin (slutat), Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Volkan Şen, Burak Yılmaz, Mevlüt Erdinç.

Preliminär startelva för Turkiet:

Volkan, Erol, Ömer, Çağlar, İsmail, Ozan, Selçuk, Cengiz, Oğuzhan, Hakan, Cenk

Hela truppen: 

Harun Tekin, Barış Yardımcı (Bursaspor), Okan Kocuk (İstanbulspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Ozan Tufan, İsmail Köybaşı (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Erol Erdal Alkan (Dordrecht), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Serdar Aziz, Selçuk İnan (Galatasaray), Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Atila Turan, Deniz Türüç (Kayserispor), Cengiz Ünder (Roma), Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg), Kenan Karaman (Hannover 96), Enes Ünal (Levante).

Den 13 november möter tar Turkiet emot Albanien i Albanien.

TV-kanaler som sänder matchen mot Rumänien ikväll: TV8 (Turkiet), Pro TV (Rumänien), Arena Sport 2 HD (Bosnien & Hercegovina, Kroatien, Montenegro, Serbien) & Arena Sport 4 Serbia (Serbien, visas även i Makedonien & Montenegro)