Özer Hurmaci avstängd i sex månader

Osmanlispors mittfältare Özer Hurmaci har blivit avstängd i sex månader.

Anledningen till den långa avstängningen är för att han bröt kontraktet med Trabzonspor i augusti 2016 på ett felaktigt sätt. Trabzonspor ska inte heller betala 6,4 miljoner TL som Özer har begärt samt inte betala hans lön för sista de sex månaderna i klubben.

Efter att ha brutit kontraktet med Trabzonspor skrev Özer på ett kontrakt med Akhisarspor. Inför den här säsongen lämnade han Akhisar för spel i Osmanlispor. Hans avstängning kommer att börja gälla från 1a januari 2018 och han kan därför spela matcher med Osmanlispor fram till dess.

Özer som är 30 år gammal var som ung en av Turkiets största talanger och Fenerbahce betalade mycket pengar när klubben värvade honom från Ankaraspor (f.d. Osmanlispor) sommaren 2009 men har inte utvecklats som många hoppades på. Efter Fenerbahce gick han till Kasimpasa innan han hamnade i Trabzonspor.