VIDEO: Berkay Özcan spelade fram till Stuttgarts segermål

Den 19-årige mittfältstalangen Berkay Özcan spelade fram till Stuttgarts segermål mot Borussia Dortmund.

Berkay som hade fått chansen från start i de två senaste matcherna i Bundesliga fanns återigen med från start när Stuttgart mötte Dortmund på fredagskvällen. Ömer Toprak saknades i Dortmunds matchtrupp pga skada och Nuri Sahin var kvar på avbytarbänken hela matchen.

Stuttgart tog ledningen i matchen genom Chadrac Akolo efter en målvaktstabbe och Dortmund kvitterade på tilläggstid av den första halvleken genom Maximilan Philipp. I den 50e minuten kom Stuttgarts segermål genom inhopparen Josip Brekalo som fick en passning av Berkay och satte bollen i nät. Det var Berkays tredje assist på de tre matcherna han har spelat från start. Han hade också en chans att göra sitt första mål i Bundesliga men hans volleyavslut inne i straffområdet gick ovanför ribban. Berkay blev utbytt i den 85e minuten.