VIDEO: Besiktas vann Göztepe med 3-1 på bortaplan

Besiktas tog en komfortabel seger mot Göztepe i Izmir när Istanbullaget vann 3-1 efter mål av Talisca, Babel och Cenk.

Hemmalaget Göztepes enda mål kom genom Nabil Ghiras i den 66:e minuten. Innan dess hade Besiktas haft total kontroll och dominans i matchen. Ryan Babel spelade fram Talisca som vacker nickade in 1-0 till gästerna efter bara sju minuter. Bara två minuter in i andra halvlek så var Babel framme igen fast denna gången som målskytt. Holländaren gjorde ett snyggt solomål. I den 52:a minuten utökade Besiktas till en 3-0 ledning genom Cenk Tosun framspelad av Talisca.

I och med vinsten befäster Besiktas tredje platsen i ligan och har 21 poäng. De turkiska mästarna jagar Istanbul Basaksehir som har 23 poäng och Galatasaray som leder ligan och har 26 poäng.