VIDEO: Erkan Zengin målskytt när Eskisehirspor vann

Erkan Zengin gjorde ett av målen när Eskisehirspor besegrade Balikesirspor med 3-2 i andraligan (TFF 1. Lig) och tog sin första seger på bortaplan den här säsongen.

Erkan som är lagkapten i Es, Es (Eskisehirspors smeknamn) gjorde 3-1 på straffspark i den 78e minuten vilket var hans första mål för säsongen. Förra säsongen gjorde han 12 mål på 31 matcher. Eskisehirspors övriga mål gjordes av Chico Ofoedu. Balikesirspors mål gjordes av Adülkadir Özgen och Sedat Sahintürk.

Eskisehirspor som förlorade playoff-finalen till Süper Lig mot Göztepe efter straffsparkar har som mål att gå upp till högsta ligan men har fått en tuff start på säsongen. Segern mot Balikesir var lagets tredje på 12 matcher den här säsongen och laget har nu 11 poäng. Med det ligger man på 14e plats i tabellen med 7 poäng upp till playoff-plats och 13 poäng upp till en direktplats för avancemang.

Eskisehirspor har fått tre minuspoäng den här säsongen som ni kan läsa mer om här.