VIDEO: Galatasaray besegrade Alanyaspor

Galatasaray besegrade Alanyaspor med 2-0 på hemmaplan på lördagskvällen.

Tränaren i Galatasaray Igor Tudor gjorde ett par förändringar i startelvan efter storförlusten mot Istanbul Basaksehir i förra omgången och gästerna Alanyaspor kom till spel utan två av sina stjärnor Vagner Love samt Junior Fernandes som tillsammans hade gjort 14 av lagets 25 mål i ligan inför matchen mot Galatasaray.

Galatasaray dominerade matchbilden och tog också ledningen i den 33e minuten genom Yasin Öztekin som var en av spelarna som återigen fanns med i startelvan. Det var Yasins första mål i ligan den här säsongen.

I den andra halvleken skapade Galatasaray flera målchanser men Haydar Yilmaz i Alanyaspors mål stod för en bra insats och höll nere siffrorna. Han kunde dock inte stoppa skytteligaledaren Bafetimbi Gomis från att göra sitt 13e ligamål i den 88e minuten när Gomis utökade ledningen till två mål efter assist av Yasin Öztekin men innan matchen var slut hade Gomis ett jätteläge att göra ytterligare ett mål men då stod Haydar Yilmaz i vägen med en superräddning.

Galatasaray är i fortsatt ledningen av tabellen med 29 poäng, tre poäng före Istanbul Basaksehir som spelar först på måndag medan Alanyaspor som förlorade igen efter två raka ligasegrar ligger i mitten av tabellen med 17 poäng.