VIDEO: Trabzonspor vände och vann med 4-3 mot Osmanlispor – Burak Yilmaz stor matchjälte

Den turkiska ligan fortsätter att bjuda på målrika matcher och i Trabzon tog Trabzonspor emot Osmanlispor från huvudstaden och vann med hela 4-3.

Osmanlispor började bäst och ledde med 2-0 efter 28 minuter. Musa Cagiran gjorde matchens första mål i den sjunde minuten och ett självmål i den 28:e minuten skapade en rejäl uppförsbacke för hemmalaget. Däremot kvitterade Trabzonspor innan halvtid efter mål av Dame N’doye i den 39:e minuten och i den 41:a minuten kvitterade Burak Yilmaz.

12 minuter in i andra halvlek gjorde Trabzonspor ännu en gång ett självmål – även denna gången var det Joao Pereira.

I den 70:e minuten klev Trabzonspors stortalang Yusuf Yazici fram och gjorde ett klassmål och såg till att Trabzonspor kvitterade för andra gången i matchen. I matchens 93:e minut blev Burak Yilmaz dragen i tröjan och fick straff. Straffen förvaltade Burak själv och sade 4-3 vilket också blev slutresultatet i matchen.