beIN SPORTS: “Igor Tudor sparkad”

Igor Tudor ska ha fått sparken enligt beIN SPORTS Turkiet. Nu rapporterar alla fotbollssidor med hänvisning till en av Turkiets säkrare källor att den kroatiske fotbollstränaren har gjort sitt i Galatasaray.

Galatasarays ledning kommer att träffa Igor Tudors advokater under eftermiddagen för att meddela att man kommer gå skilda vägar med Igor Tudor efter en rads dåliga resultat i ligan. Förlusten mot nykomlingarna Evkur Yeni Malatyaspor blev den fjärde raka bortaförlusten och Galatasaray har även tappat ligaledningen efter att ha legat före med marginal ner till rivalerna.

Enligt beIN Sports så kommer akademidirektören Engin Bayraktar att leda laget mot Göztepe i den kommande ligamatchen. Vem som ersätter Igor Tudor är ännu inte klart men fansen har visat klart och tydligt att de vill ha in Fatih Terim som har kopplats ihop med klubben i flera månader.