VIDEO: Besiktas förlorade borta mot Sivasspor

Sivassspor tog en mycket viktig seger hemma mot Besiktas – en förlust som kan bli väldigt kostsam för de turkiska mästarna. 

Sivasspor öppnade bäst och gjorde mål efter fem minuter. Hemmalagets Rybalka såg till att det blev en fantastisk start på matchen. Däremot skulle Besiktas kvittera genom en straff i den 26:e minuten som förvaltades av Alvaro Negredo. Det stod länge 1-1 i matchen framtill den 83:e minuten då Cyriac gjorde 2-1 för Sivasspor.

Samet Aybabas Sivasspor vann matchen med 2-1 och tog tre mycket viktiga poäng. I och med vinsten klättrar Sivasspor upp till en åttonde plats och 26 poäng medan Besiktas är kvar som fyra med 30 poäng. Däremot kan Besiktas halka ner till 7:e plats i ligan innan det blir vinteruppehåll ifall Kayserispor, Göztepe och Trabzonspor vinner sina matcher den här omgången.