Besiktas president om Arda och Cenk Tosun

Besiktas president Fikret Orman var i tisdags på besök hos Besiktas supporterförening i staden Denizli där han gjorde uttalanden om bl.a. Arda Turan och Cenk Tosun.

Om Arda Turan:
“Han är en av Turkiets viktigaste sportprofiler. Han representerar Turkiet på ett bra sätt utanför landets gränser. Det är en spelare som jag tycker men han finns inte med i våra framtidsplaner.”

Cenk Tosun som har gjort 13 mål på 22 tävlingsmatcher den här säsongen är en spelare i Besiktas trupp som har dragit till sig intresse från fotbolls-Europa speciellt efter sin insats i Champions Leagues gruppspel under hösten där han har gjort 4 mål och 2 assist på 6 matcher.

Men enligt Fikret Orman finns det inga planer på att sälja honom redan i januari:
“Jag och medlemmar ur Besiktas styrelse har tidigare gjort uttalande om Cenk. Vi har inga planer på att han ska lämna klubben under den här säsongen. Vad som kommer att hända de kommande dagarna vet jag inte men det finns ingen officiell förfrågan om honom som har kommit till klubben. Det som det pratas om just nu är bara rykten. Det finns bra spelare i Besiktas och det kan komma bud på alla spelare vilket är helt normalt.”