Dursun Özbek uttalar sig om Arda Turan

Galatasays president Dursun Özbek har uttalat sig på nytt om Arda Turan.

Spanska ligan är på uppehåll och Arda är i sin hemstad Istanbul för semester. Samtidigt för en vecka sedan sade spelarens agent att allting kommer att klarnas upp angående Ardas framtid inom 15 dagar och att spelaren kommer att lämna. Det har dragit igång spekulationerna om en flytt tillbaka till Galatasaray.

Dursun Özbek sade att man inte har inlett några förhandlingar med Barcelona eller med spelaren:

– Vi snackar och kommunicerar väldigt med vår fotbollsdirektör och tekniska fotbollsutskott. När det gäller Arda Turan specifikt så har vi inte varit i några förhandlingar. Arda Turan är vår son. Det skrivs, det snackas och jag är förvånad (över alla rykten). Vi har inte träffats överhuvudtaget. Vi har vår transferrapport redo och arbetar för att värva det som saknas i truppen och att förstärka inför andra halvan av säsongen. Vi ska göra dem transfers som vi behöver göra i janari, sade Dursun Özbek enligt beIN Sports.