Fatih Terim efter mötet med Bosnien & Hercegovina

Idag träffades Fatih Terim och det bosniska fotbollsförbundet. Mötet varade i över 3,5 timmar på en restaurang i Yeniköy, Istanbul.

I mötet närvarande Fatih Terim tillsammans med de förre detta Galatasaray-spelarna Tarik Hodzic och Zvjezdan Misimovic tillsammans med Sead Kajtaz från Bosniens fotbollsförbund.

Efteråt uttalade Fatih Terim säg till media och berättade om mötet:

– Jag träffade mina bosniska vänner idag för att äta middag och prata fotboll. Jag är mycket nöjd över att se dem här. Bosnien & Hercegovina står oss mycket nära, Tarik är samtidigt min lagkompis och min gamla vän. Vi får se vad som kommer hända de kommande dagarna och sedan komma med ett nytt uttalande då, sade Fatih Terim.

Tarik Hodzic sade att Fatih Terim vore ett mycket bra val för Bosnien:

– Båda parterna kommer nu utvärdera och fundera över beslutet. Jag hoppas att han kommer. Då kommer vi ta oss till det europeiska mästerskapet. Vi har en bra trupp men ingen förbundskapten. Om Gud vill hoppas jag att han kommer, vi vill jättemycket att han kommer. Bosnien & Hercegovina vill också att han kommer. Hela Bosnien väntar med spänning för att vi alla tycker om honom, sade Tarik Hodzic.

Fatih Terim har även kopplats ihop med jobbet i Galatasaray men i början av veckan dementerade Galatasaray-ledningen att man har varit i kontakt med den förre fotbollsdirektören för Turkiet.