“Fatih Terim i diskussioner med Johan Elmander”

Fatih Terim har gjort klart med sin första assisterande tränare till sin tränarstab: Levent Sahin.

Levent Sahin kommer närmast från Adanaspor som han har tränat den här säsongen och har tidigare varit med i tränarstaben för Fatih Terim när han var Turkiets fotbollsdirektör.

Turkisk media rapporterar även att Fatih Terim är i diskussioner och förhandlar med Johan Elmander, Hasan Sas, Ümit Davala och Claudio Taffarel. De tre sistnämnda har tillhört Fatih Terims tränarstab tidigare och senast han tränade Galatasaray. Mediakanalerna som rapporterar att Fatih Terim är i diskussioner är bland annat Haberler.com och Sporx. Tidigare har CNN Türk rapporterat att Hasan Sas och Johan Elmander kommer att vara hans närmsta assistenter när Fatih Terim nu gör sin fjärde sejour i klubben som tränare.

Ryktet om att Johan Elmander skulle bli ny assisterande tränare för Galatasaray spred sig snabbt efter att Fatih Terim hade skrivit på för Galatasaray.

Johan Elmanders nuvarande klubb, Örgryte IS, är ovetandes om att Johan Elmander ska vara i eventuella förhandlingar med Galatasaray och Fatih Terim. Klubben har bekräftat att de inte har kunnat nå Johan Elmander som är på semester.