Galatasarays beslut kring tränarrollen

Under tisdagen träffades Galatasarays styrelse och en av de största frågorna var Igor Tudors vara eller icke-vara som huvudtränare för klubben.

Presidenten Dursun Özbek bekräftade efter mötet för media att Galatasaray fortsätter med Igor Tudor som huvudtränare och att styrelsen är eniga om att detta var ett gemensamt beslut. Özbek dementerade också rykten om att ledningen ska ha träffat Fatih Terim som även personligen förnekade att han skulle ta över Galatasaray.

Efter derbyförlusten mot Besiktas rann det över för många Gala-fans som nu har tappat det stora övertaget man hade i ligan för bara några veckor sedan.  Supportrarna har velat se Fatih Terim som ny tränare och medier runt om i landet att det bara var en tidsfråga innan Fatih Terim skulle skriva på som ny huvudtränare för klubben.

Så blir fallet inte och Igor Tudor fortsätter som huvudtränare för Galatasaray.