Galatasarays nya tillfällige tränare: Emrah Bayraktar

Galatasarays nya tränare heter Emrah Bayraktar. Efter att Igor Tudor har fått sparken tar Emrah Bayraktar tar över som tillfällig tränare för A-laget i Galatasaray.

Vem är då Emrah Bayraktar?

Framtill måndagen var Emrah Bayraktar akademichef i Galatasaray. Emrah har jobbat inom akademin i Galatasaray tidigare och först vid år 2003. Emrah kom till Galatasaray under tiden som Fatih Terim var tränare för laget. Efter en tid i Galatasaray jobbade han som assisterande tränare för Gaziantep Büyüksehir Belediyespor och Orduspor samtidigt som han tog en tränarlicens från UEFA och jobbade med det Turkiska fotbollsförbundets utvecklingsutskott för akademin.

Efter tiden i Orduspor tog Emrah över tredje divisionslaget Siirtspor men utan några större framgångar och återvände till det Turkiska fotbollsförbundet som verkställande direktör för tränareutbildningar.

Emrah Bayraktar har även jobbat fem år för Besiktas som akademichef innan han återvände till Galatasaray – där han nu är tillfällig huvudtränare för A-laget.