Göztepe kommenterar sin succéanfallare Adis Jahovic

En av ligans största överraskningar den här säsongen är nykomlingarna Göztepe och deras anfallare som gjort succé: Adis Jahovic.

Adis är på en delad andra plats i skytteligan tillsammans med Burak Yilmaz i Trabzonspor då båda har gjort 13 mål. Nu har klubbens president, Mustafa Serpil, uttalat sig angående spelaren:

– Det finns inga officiella bud på spelaren. Vi har erbjudit en kontraktsförläning och hoppas han godtar den. Jag är övertygad om att han kommer vara kvar i Göztepe i framtiden, sade presidenten till media enligt beIN Sports.

Göztepe kan bara vara nöjda med den fantastiska starten de har fått i ligan och med sin anfallare. Laget har förvisso tappat från en andra plats till en sjätte plats i ligan men har 30 poäng just nu och bara tre poäng upp till första platsen.