Moussa Sow kan återvända till Süper Lig

Fenerbahces tidigare anfallare Moussa Sow kan återvända till Süper Lig när transferfönstret öppnar i januari.

Det är NTV Spor som skriver att Sow ser över möjligheterna att återvända till Turkiet. Tre klubbar som uppges vara intresserade av att värva honom är Bursaspor, Konyaspor och Sivasspor.

Sow spelar just nu för Shabab Al Ahli i Förenade Arabemiraten har kontrakt till juni 2019 men uppges vilja bryta kontraktet med klubben tidigare än så för att återvända till turkiska ligan. Han har gjort 1 mål på 9 ligamatcher i Al Ahli den här säsongen.

Moussa Sow var förra säsongen utlånad till Fenerbahce där han gjorde 12 mål på 25 ligamatcher. Totalt gjorde han 15 mål samt 3 assist på 37 tävlingsmatcher. Sow som har spelat 5,5 säsonger i Fenerbahce har gjort 63 mål på 113 matcher i Süper Lig.