VIDEO: Adis Jahovic sköt tre poäng till Göztepe

Efter tre mållösa matcher gjorde Adis Jahovic mål igen när han sköt tre poäng till Göztepe i bortamatchen mot Karabükspor.

I den 33e minuten hade Mustapha Yatabare chansen att ge hemmalaget ledningen på straffspark men Göztepes målvakt Beto räddade. Det var Betos tredje straffräddning den här säsongen.

Matchens enda mål kom i den 58e minuten genom Jahovic som gjorde sitt 12e ligamål för säsongen. Nykomlingen Göztepe har två segrar samt en oavgjord på sina tre senaste ligamatcherna och efter tre poängen mot Karabük klättrade laget upp på en fjärdeplats i tabellen med 24 poäng.

För Karabükspor går det däremot mycket sämre. Förlusten mot Göztepe var den sjätte raka i ligaspelet och laget ligger näst sist i tabellen med 8 poäng med tre poäng upp till rätt sida om nedflyttningsstrecket. Trots ett tränarbyte tidigare under säsongen när Tony Popovic ersatte Erkan Sözeri har det inte blivit bättre. Popovic vann sin första match som tränare för Karabükspor mot Kayserispor men sedan dess har det blivit sex raka förluster i ligan. I turkiska cupen har det dock blivit två segrar på två matcher.