VIDEO: Besiktas, Galatasaray och Trabzonspor vidare i turkiska cupen

Besiktas, Galatasaray och Trabzonspor tog sig alla vidare i turkiska cupen under tisdagen.

Trabzonspor var först ut på tisdagen när B.B. Erzurumspor gästade Medical Park Arena. Trabzon vann första matchen med 4-0 och även under returmötet blev det stora siffror. Efter en mållös första halvlek tog bortalaget ledningen genom Stephane Acka men Trabzonspor vände och vann till slut med 5-1. Målen gjordes i följande ordning: Hugo Rodallega, Volkan Sen, Volkan Sen, Theo Bongonda och Hugo Rodallega. Trabzonspor gick vidare till sjätte omgången i turkiska cupen med totalt 9-2.

Hugo Rodallega har nu gjort 7 mål på 3 cupmatcher. I ligan har det blivit 4 mål på 9 matcher.

***

Galatasaray hade tagit sig till Sivas för att möta Sivas Belediyespor. I första matchen blev det storseger för Galatasaray med 5-1. I returmötet tog Galatasaray ledningen genom Sinan Gümüs men Sivas kvitterade genom Samet Katanalp i slutet av första halvleken och på tilläggstid av matchen gjorde Ali Aydin segermålet till 2-1. Galatasaray förlorade returmötet men gick vidare med totalt 6-3.

***

Besiktas krossade Manisaspor i första mötet på hemmaplan med hela 9-0 och efter att ha spelat 1-1 i returmötet på bortaplan tog man sig vidare till nästa omgång i turkiska cupen med totalt 10-1. Besiktas tog ledningen genom Aras Özbiliz som gjorde sin första tävlingsmatch för Besiktas den här säsongen och Manisas kvitterade genom Axel Meye.