VIDEO: Cenk Tosuns sista mål i Besiktas-tröjan?

Cenk Tosun kan ha gjort sitt sista mål i Besiktas-tröjan.

Under de senaste dagarna har det rapporterats mycket om att Cenk är mycket nära en övergång till Everton och vissa rapporter säger också att övergången är i stort sett klar. Att Cenk redan har kommit överens med Everton och att Besiktas ska ha accepterat Evertons senaste bud på 25 miljoner Euro.

Om det stämmer så kan det ha varit så att Cenk gjorde sitt sista mål i Besiktas-tröjan när han gjorde mål i cupmatchen mot Osmanlispor på torsdagskvällen. Cenk fick en fin passning av Oguzhan Özyakup och gjorde sitt 14e mål för den här säsongen i alla tävlingar. Målet var också hans 64e totalt i Besiktas.

Även om Cenk byter till Everton kan han återvända till Besiktas i framtiden och göra ytterligare mål för klubben men tills dess kan målet mot Osmanlispor ha varit hans sista i Besiktas-tröjan.