VIDEO: Erkan Zengin målskytt när Eskisehirspor krossade Gaziantepspor

Erkan Zengin inledde målskyttet på straffspark när Eskisehirspor krossade Gaziantepspor med 7-0 på hemmaplan på måndagskvällen i turkiska andradivisionen. 

Erkan gjorde det första målet i den 21a minuten och därefter gjorde Es, Es ytterligare sex mål. Chico Ofoedu gjorde 3 mål, Firatcan Üzüm gjorde 2 mål och Hasan Hüseyin Acar gjorde ett mål.

Eskisehirspor har tre segrar samt en oavgjord på de fyra senaste ligamatcherna med en målskillnad på 15-3. Laget har gjort flest mål (32) i andraligan och ligger 12e plats i tabellen efter 15 omgångar med 18 poäng. Med det har man 4 poäng upp till kvalplats till Süper Lig och 11 poäng upp till direktplats till Süper Lig.

Klubben har dock fått tre minuspoäng som straff under säsongen.

Erkan har gjort 3 mål samt 3 assist på 10 matcher.

Gaziantepspor som åkte ut ur Süper Lig förra säsongen efter 27 år har det mycket tungt just nu. Laget ligger sist i tabellen med 3 poäng och har 13 poäng upp till rätt sida om nedflyttningsstrecket. Klubben har också likt Eskisehirspor fått tre minuspoäng som straff under säsongen.