VIDEO: Fenerbahce tog en viktig seger på bortaplan mot Bursaspor

Fenerbahce fina form fortsätter. Istanbullaget besökte Bursaspor under fredagskvällen och lagets stjärna, Giuliano, klev återigen fram och avgjorde matchen.

Det såg tufft ut för Fenerbahce. Anfallarna Vincent Janssen och Roberto Soldado var tillbaka i laget, Janssen på plan – Soldado på bänken.

Janssen som var tillbaka efter avstängning kunde dock inte avsluta första halvlek och fick bytas ut efter fyrtio minuter på grund av en skada och Roberto Soldado fick komma in. Första halvleken slutade mållös i Bursa och några farliga chanser i matchens första halvlek skapades inte. Janssens skott innan han blev utbytt var det närmaste till att bli ett mål.

I andra halvlek skruvades tempot upp. I den 65:e minuten vann inbytte Roberto Soldado en straff för Fenerbahce som brassen Giuliano förvaltade på bästa möjliga sätt. Detta var Giulianos sjunde ligamål för säsongen.

I och med vinsten går Fenerbahce upp på en tillfällig andra plats i ligan och på 29 poäng – lika många poäng som Galatasaray + bättre målskillnad. Hemmalaget Bursaspor är kvar på sjätte plats i ligan med 24 poäng.