VIDEO: Fenerbahce vann 4-2 mot Kasimpasa

Fenerbahce tog en mycket viktig seger och spelade en övertygande fotboll när Kasimpasa besegrades med 4-2 på hemmaplan.

Det var mycket fart och tempo i Istanbulderbyt och det var Fenerbahce som var vassast med högt presspel och offensivt spel. Trots det slutade första halvlek 1-1. Fenerbahce öppnade målskyttet genom Roman Neustadter efter 26 minuter på hörna. Efteråt var Giuliano mycket nära att utöka till 2-0. Istället kvitterade Kasimpasa genom Mensah på frispark som styrdes via muren in i mål bakom Volkan Demirel, målet kom på tilläggstid i första halvlek.

I andra halvlek fortsatte Fenerbahce där de la av. I den 49:e minuten tog hemmalaget ledningen genom Giuliano som behåller sin storform. Brassen utökade senare ledningen till 3-1 i den 62:a minuten. Giuliano spelade som anfallare i Roberto Soldados och Vincent Janssens frånvaro – två anfallare som också har varit i god form i de senaste matcherna. Robin Van Persie var tillbaka i truppen men satt på bänken hela matchen.

Mathieu Valbuena kom in från bänken i den 67:e minuten och punkterade matchen med sitt 4-1 mål i den 81:a minuten. Valbuena gjorde comeback i veckans cupspel mot Adana Demirspor.

Kasimpasa avslutade målskyttet i matchen när de minuten där på reducerade till 4-2 genom Jhon Murillo.