VIDEO: Fjärde raka bortaförlusten för Galatasaray – förlorade mot E.Y Malatyaspor

Galatasaray åkte på en fjärde raka bortaförlust när serieledarna gästade Malatya. 

Hemmalaget Evkur Yeni Malatyaspor vann med 2-1 efter två nickmål i första halvlek. I matchens 38:e minut var Michael Pereira sist på bollen i ett inlägg från vänster och bara fem minuter senare utökade Khalid Boutaib till 2-0 på hörna.

Galatasaray fick kontakt i andra halvlek när Badou Ndiaye reducerade till 2-1 i den 74:e minuten efter att ha styrt in Bafetimbi Gomis skott.

Inför matchen var Galatasaray etta i Süper Lig men i och med att Istanbul Basaksehir vände och vann mot Antalyaspor med 4-1 samtidigt som Galatasaray förlorade så är Basaksehir ny etta och  Galatasaray kan avsluta den 16:e omgången som trea om Fenerbahce vinner sin match imorgon kväll.