VIDEO: Galatasaray vände och vann mot Göztepe

Fatih Terim fick en drömstart i återkomsten som tränare för Galatasaray när det blev seger mot nykomlingen Göztepe med 3-1.

Över 45 000 åskådare fanns på plats på Türk Telekom stadion på söndagskvällen när Galatasaray tog emot Göztepe.

I Göztepe fanns den tidigare Galatasaray-spelaren Sabri Sarioglu med från start. Sabri spelade över 18 år- och 300 matcher för Galatasaray innan han lämnade klubben efter den förra säsongen. Han hyllades innan avspark av publiken.

Göztepe tog ledningen i matchen i den 9e minuten på straffspark genom Adis Jahovic som gjorde sitt 14e ligamål för säsongen. Sex av dessa målen har kommit på straffspark. Galatasaray kvitterade i den 19e minuten genom Garry Rodrigues som tog sig igenom Göztepe-försvaret efter fint samarbete med Bafetimbi Gomis. Rodrigues blev senare utbytt i slutet av den första halvleken pga skada.

1-1 blev resultatet i den första halvleken och i början av den andra halvleken jagade Galatasaray ett ledningsmål. Efter ett par farliga anfall gjorde inhopparen Yasin Öztekin ledningsmålet i den 53e minuten på nick efter inlägg av Sofiane Feghouli. Matchens sista- och snyggaste mål kom i den 70e minuten genom ett frisparksmål av Maicon. Det var den brasilianska mittbackens femte ligamål för säsongen.

Matchen slutade 3-1 till Galatasaray som i och med segern avslutade den första halvan av säsongen på andraplats med 35 poäng, en poäng bakom ledaren Istanbul Basaksehir.