VIDEO: Hakan Calhanoglu kvitterade för Milan mot Fiorentina

Hakan Calhanoglu gjorde på lördagen sitt andra ligamål för AC Milan när laget spelade oavgjord mot Fiorentina.

Efter en mållös första halvlek tog Fiorentina ledningen genom Giovanni Simeone (Diego Simeones son) i den 71a minuten. Milan kvitterade tre minuter senare genom Hakan som höll sig framme på en målvaktsretur och gjorde mål från nära håll.

Hakan inledde matchen på bänken men blev inbytt i den 53e minuten när han ersatte Andre Silva.

Milan värvade spelare inklusive Hakan Calhanoglu för över 250 miljoner Euro inför säsongen men har haft en tuff höstsäsong och sparkade nyligen Vincenzo Montella. Han ersattes med Gennaro Gattuso men trots tränarbytet har det fortsatt gått tungt för laget speciellt i Serie A. I Europa League har man gått vidare till slutspel och i italienska cupen är man i semifinal efter att ha slagit ut rivalerna Inter i kvartsfinalen.

Hakan fick mycket speltid av Vincenzo Montella i början av säsongen men åkte sedan på en skada när Gattuso samtidigt tog över tränarjobbet och har ännu inte fått chansen från start efter tränarbytet utan fått inleda de senaste matcherna på bänken. Han har gjort 3 mål samt 6 assist på 22 tävlingsmatcher den här säsongen varav 2 mål samt 2 assist på 14 matcher i Serie A.