VIDEO: Hattrick av Babel när Besiktas krossade Osmanlispor

Besiktas krossade Osmanlispor med hela 5-1 på hemmaplan och Ryan Babel historisk och gjorde även hattrick. 

Ryan Babel öppnade målskyttet i den 32:a minuten när han nickade in 1-0 till hemmalaget. Målet var ett historiskt ögonblick då det blev mål nummer #100 på Vodafone Park signerat Ryan Babel. Två minuter ifrån halvtid utökade Ryan Babel till 2-0. Holländaren var inte klar med målskyttet där utan gjorde även 3-0 i den 52:a minuten – tre mål i rad i matchen.

Spanjoren Alvaro Negredo som har fått en tuff start i Besiktas har fått målskyttet att lossna på senare tid och mot Osmanlispor hamnade han i målprotokollet när han gjorde 4-0 i den 75:e minuten. Tre minuter ifrån stopptid utökade Cenk Tosun till 5-0. Cenk som har varit i storslag hela säsongen fortsätter att göra poäng för Besiktas. Sista målet i matchen gjorde dock Osmanlispor som gjordes av Serdar Gürler i den 92:a minuten.

Trots storförlusten är Osmanlispor ovanför strecket i nedflyttningsstriden. Besiktas tar sig för tillfället upp på en tredje plats i ligan med 30 poäng – två poäng upp till tvåan Galatasaray och tre poäng upp till ligaettan Istanbul Basaksehir.