VIDEO: Inhopparen Soldado matchhjälte i cupen med två mål

Fenerbahce vann det första mötet mot Istanbulspor med 2-0 efter att Roberto Soldado gjort båda målen.

Fenerbahces tränare Aykut Kocaman roterade i startelvan jämfört med den senaste ligamatchen när Istanbulspor kom på besök till Sükrü Saracoglu stadion för match i turkiska cupens åttondelsfinal. Aykut Kocaman avslutade sin spelarkarriär och inledde sin tränarkarriär i just Istanbulspor.

Efter en mållös första halvlek där Martin Skrtel hade den bästa målchansen genom att nicka i ribban blev det två mål i den andra halvleken och slutresultatet 2-0 till Fenerbahce. Båda målen gjordes av inhopparen Soldado. Han byttes in i den 68e minuten och tio minuter senare gjorde han sitt första mål. Det andra målet kom i den 89e minuten.

Returen spelas om tre veckor.