VIDEO: Osmanlispor besegrade Alanyaspor efter tre straffmål i den första halvleken

Osmanlispor tog en viktig seger i söndags när Alanyaspor besegrades med 3-0 på hemmaplan. Alla tre målen kom på straffspark i den första halvleken.

Sokol Cikalleshi satte den första straffsparken i den 12e minuten, Musa Cagiran den andra i 20e minuten och Serdar Gürler den sista i 29e minuten. Det var Serdars 6e ligamål den här säsongen.

I den andra halvleken hade Alanyaspor flera bra chanser att göra något mål på men Osmanlispors målvakt Zydrunas Karcemarskas stod för flera  bra räddningar.

Osmanlispor som vann sin andra seger på de tre senaste ligamatcherna tog sig ovanför nedflyttningsstrecket tack vare bättre målskillnad än Antalyaspor som har samma poäng (14). Mellan lagen ligger Konyaspor som också har 14 poäng. Alanyaspor åkte på sin tredje raka förlust i ligan. Det är jämnt i botten av tabellen och Alanyaspor har 17 poäng tre poäng före Antalyaspor, Konyaspor och Osmanlispor.

I dessa tre förluster har Alanyaspor saknat två av sina största stjärnor Vagner Love och Junior Fernandes pga skador. Fram till matchen mot Galatasaray som var den första förlusten på den negativa sviten så hade duon tillsammans gjort 14 av lagets 25 mål i ligan.