VIDEO: Turkiska cupen: Besiktas 4-1 Osmanlispor

Besiktas besegrade Osmanlispor med 4-1 i turkiska cupen på torsdagskvällen.

När Besiktas mötte Osmanlispor i ligan för ungefär två veckor sedan blev det storseger med 5-1. På torsdagen möttes klubbarna i turkiska cupens åttondelsfinal och återigen blev det storseger för Besiktas. Den här gången med 4-1.

Besiktas tog ledningen i den femtonde minuten efter ett självmål av Avdija Vrsajevic och innan den första halvleken var slut gjorde Alvaro Negredo ytterligare ett mål. Negredo har nu gjort mål i de tre senaste matcherna. I början av den andra halvleken ökade Cenk Tosun på ledningen. Det kan ha varit Cenks sista mål i Besiktas-tröjan för den här gången då en övergång till Everton uppges vara mycket nära.

Souleymane Doukara reducerade för Osmanlispor innan Ricardo Quaresma gjorde matchens sista mål på frispark efter en målvaktstabbe av Zydrunas Karcemarskas.

Returen spelas i huvudstaden Ankara om tre veckor.