VIDEO: Turkiska cupen: Galatasaray 3-0 Bucaspor

Galatasaray vann det första mötet mot Bucaspor i turkiska cupens åttondelsfinal med 3-0 på hemmaplan.

Fatih Terim har fått en bra start på sin fjärde tränarkarriär i Galatasaray. Segern i ligan mot Göztepe följdes upp med seger mot Bucaspor i cupen.

Terim ställde upp med ett reservbetonat lag och bytte ut hela startelvan jämfört med matchen mot Göztepe och i matchtruppen så fanns bara tre av de som startade senast med; Serdar Aziz, Martin Linnes och Jason Denayer.

Selcuk Inan gav Galatasaray ledningen efter ett fint samarbete med Yasin Öztekin och i slutet av den första halvleken gjorde Sinan Gümüs två mål. I den andra halvleken hade Galatasaray flera chanser att utöka sin ledning men det blev inga fler mål i matchen och Galatasaray vann med 3-0.

Returen spelas i Izmir om tre veckor.