Adis Jahovic klar för Konyaspor

Adis Jahovic har lämnat Göztepe och flyttat till Konyaspor.

Ett av säsongens största utropstecken, den 30-årige landslagsspelaren för Makedonien Adis Jahovic som har gjort 14 mål på 18 ligamatcher den här säsongen och ligger trea i skytteligan efter Burak Yilmaz samt Bafetimbi Gomis lämnar Göztepe för spel i Konyaspor. Jahovic har skrivit på ett 2,5 årskontrakt med Konyaspor med option på ytterligare ett år. Det är oklart om Konyaspor betalar någon övergångssumma men hans kontrakt med Göztepe skulle ha gått ut efter säsongen.

Göztepe som är nykomlingar ligger på sjunde plats i tabellen efter 19 omgångar med 31 poäng och är för tillfället med i kampen om Europa-platser medan Konyaspor ligger näst sist i tabellen med 16 poäng. Förra säsongen gjorde Jahovic 21 mål på 33 matcher när Göztepe gick upp till Süper Lig. Han gjorde totalt 35 mål på 53 tävlingsmatcher för Göztepe på 1,5 säsong.