Badou Ndiaye nära flytt till Premier League – missar matchen mot Osmanlispor

Galatasarays mittfältare Badou Ndiaye är nära en flytt till Premier League. Därför har han blivit bortplockad från truppen mot Osmanlispor.

Galatasaray möter Osmanlispor på hemmaplan på lördagskvällen. En som inte kommer att vara med i matchtruppen är den 27-årige mittfältaren Badou Ndiaye. Galatasaray har gått ut med ett meddelande på sin officiella hemsida där klubben skriver att det har kommit in bud på Ndiaye som gjort honom osäker inför hans framtid och han kommer därför inte vara med i matchtruppen mot Osmanlispor.

Enligt NTV Spor’s uppgifter är det Stoke som har lagt ett bud på 15 miljoner Euro på Ndiaye. I Ndiayes kontrakt finns det en köpklausul på 18 miljoner Euro men den börjar inte gälla från och med juni 2019.

NTV Spor skriver att Galatasaray och Stoke kommer att fortsätta förhandla för att diskutera en övergång.

Galatasaray värvade Ndiaye från Osmanlispor för 7,5 miljoner Euro inför den pågående säsongen. Ndiaye skrev på ett fyraårskontrakt med Galatasaray men ser inte ut att bli långvarig i klubben.