Berkay Özcan sägs ha bestämt sig för vilket land han vill representera

Stuttgarts unge talang Berkay Özcan sägs ha gjort sitt landslagsval. 

Den 19-årige mittfältaren som har dragit åt sig intresse från bland annat Arsenal har tillhört startelvan i Stuttgart och spelade senast igår från start mot Hertha Berlin när Stuttgart vann med 1-0.

Enligt NTV Spor har Berkay Özcan valt att representera Turkiet. Spelaren ska ha varit i möte med Turkiets förbundskapten Mircea Lucescu. De både ska ha träffats och pratats efter matchen mot Hertha Berlin. Även Tayfur Havutcu, landslagets assisterande tränare, ska ha varit på plats i mötet och de både förväntas se när Borussia Dortmund och Wolfsburg möts för att se på Ömer Toprak och Yunus Malli.

Berkay Özcan ska ha fått frågan om han vill fortsätta representera Turkiet då han tidigare har representerat landets U-landslag. Berkay som har varit oenig med vissa i landslaget ska ha svarat att han vill spela för Turkiets herrlandslag.