Besiktas fortsätter sin jakt på anfallare

Besiktas arbetar hårt på transfermarknaden och letar nu efter offensiva spelare. 

Efter att ha värvat Domagoj Vida till försvaret så har det inte varit så många fler namn som kommit in. Cyle Larin gjorde sin läkarundersökning men p.g.a. kontraktsstrul mellan spelaren och Orlando City så kan besiktas ännu inte presentera spelaren.

Nu ska tvisten kring Cyle Larin lösas hos FIFA enlgit beIN Sports.

beIN Sports rapporterar också att Besiktas kommer värva mer än bara en anfallare. Efter att ha sålt Cenk till Everton så åker nu president Fikret Orman och transferutskottet till England för att hitta en till anfallare. Prioritet är Leicester Citys anfallare Islam Slimani enligt källan.

Däremot tänker inte Fikret Orman och transferkommittén enbart besöka Leicester City. Ledningen kommer träffa West Ham United angående Sakho och Javier “Chicharito” Hernandez och med Arsenal gällande Danny Welbeck.