Ezequiel Lavezzi till Süper Lig?

Silly Season har dragit igång på riktigt och rykten om stora transfers tar inte slut. Nu ryktas den argentinske storspelaren Lavezzi till Süper Lig.

Enligt Fotomac så har Muharrem Usta (Trabzonspors president) frågat lagets huvudtränare om han skulle vara intresserad av den argentinske yttern. Riza Calimbay (huvudtränare i Trabzonspor) har sagt att laget behöver göra minst två transfers under januari och spelaren ska helst hinna med till träningslägret som klubben har just nu.

Enligt källan så sägs Trabzonspor vara redo för att förhandla med Lavezzi men allt beror på tränaren som har sista ordet gällande värvningen.

Ezequiel Lavezzi spelar numera i Hebei China Fortune i den kinesiska superligan. Han blev såld till klubben 2016 från Paris Saint Germain och innan dess spelade den 32-årige argentinaren i Napoli. Den senaste säsongen i Kina gjorde Lavezzi 20 mål och 15 assists.