Hamza Hamzaoglu ny tränare i Antalyaspor

Antalyaspor har utsett Hamza Hamzaoglu till ny tränare i klubben.

Kontraktet är på 1,5 år och Hamzaoglu blir Antalyaspors fjärde tränare den här säsongen efter Riza Calimbay, Leonardo och David Badia.

Hamza Hamzaoglu har varit klubblös sedan han lämnade Osmanlispor efter den förra säsongen. Han har sedan tidigare varit tränare för Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor, Akhisar Belediyespor, Galatasaray och Bursaspor. Han var tränare för Akhisar när klubben gick upp till Süper Lig för allra första gången i klubbens historia och etablerade klubben i högsta ligan.

I november 2014 tog han över tränarjobbet i Galatasaray efter Cesare Prandelli. I Galatasaray blev han ligamästare, cupmästare och supercupmästare innan han fick lämna i november 2015. Därefter tog han över tränarjobbet i Bursaspor där han var i 1,5 år innan han var en kort tid i Osmanlispor.