Hamza Hamzaoglu om Samir Nasri och Samuel Eto’o

Antalyaspors nya tränare Hamza Hamzaoglu har talat ut angående rykten kring hans spelare. 

Samuel Eto’o var nära en flytt till Fenerbahce i somras enligt flera medier och kopplas ihop med en flytt ifrån Antlayaspor under varje “Silly Season”. Sedan tidigare har stjärnan Jeremy Menez lämnat klubben och framtiden för Samir Nasri är också oklar. Nu talar Hamza Hamzaoglu ut gällande dessa rykten:

– Allt kan hända till transferdagens sista dag. Jag vill att Eto’o stannar här. Han är vår spelare. Om det kommer in ett bra bud och om han vill lämna så ska vi utvärdera det, sade Hamza Hamzaoglu och fortsatte:

– Det finns ett par klubbar som vill ha Nasri och som pratar med ledningen. Det gäller samma sak där men så länge han är här så är han vår spelare. Vi utesluter inget. Alla våra spelare är värdefulla för oss. Vår startelva och våra spelare som är utanför startelvan gör allt de kan på träningslägret, sade Hamza Hamzaoglu.

Tränaren tillade att alla spelare har ett pris och de kommer utvärdera de bud som kommer in men tillade även att de i nuläget inte vill släppa någon. Gällande ligan så sade Hamzaoglu att ligan blev jämnare innan vinteruppehållet och att hans lag kommer göra allt för att ta sig så långt som möjligt i den inhemska cupen.