Konyaspor överens med Samuel Eto’o

Konyaspors presstalesman Ahmet Baydar twittrade under tisdagseftermiddagen om att klubben har kommit överens med Samuel Eto’o.

Det har sedan en tid tillbaka varit oklart om den kamerunske anfallsstjärnan Samuel Eto’o vars kontrakt med Antalyaspor går ut efter säsongen ska fortsätta i klubben eller inte. Under de senaste dagarna har det skrivits mycket om att han är nära en flytt till Konyaspor och under tisdagseftermiddagen twittrade klubbens presstalesman Ahmet Baydar om att en överenskommelse har nåtts efter förhandlingar med Eto’o.

Både NTV Spor och beIN Sports skriver att avtalet är på 1,5 år med option på ytterligare ett år.

Eto’o som fyller 37 år i mars har spelat i Antalyaspor sedan säsongen 2015/16 och har gjort 44 mål på 76 matcher i Süper Lig för klubben. Under den pågående säsongen har han gjort 6 mål på 15 ligamatcher.