Moussa Sow skrev på för Bursaspor

Bursaspor hade sedan tidigare kommit överens med Moussa Sow. På måndagen skrev han på kontraktet med klubben.

Sow som tidigare har spelat 5,5 säsonger för Fenerbahce har skrivit på ett lånekontrakt med Bursaspor för resten av säsongen. Han sa följande under presskonferensen på måndagen: ”Jag hoppas att jag kan ge glädje till Bursaspor. Jag är mycket glad över att få ta på mig deras matchtröja. Det viktigaste är att göra bra saker för laget och jag vill tacka supportrarna. Jag har mött Bursaspor med mitt gamla lag och vet om att supportrarna håller hög klass. Jag hoppas att dom fortsätter stötta oss.”

Bursaspors president Ali Ay sa följande: ”Vi har lånat Sow fram till säsongens slut. Förhoppningsvis spelar han mycket bra samtidigt som vi kommer bra överens med varandra att vi kan fortsätta vara tillsammans efter säsongen. Jag vill tacka Sow väldigt mycket. Det var andra klubbar som var intresserade av honom men han valde oss. Vi minns honom bäst för alla hans mål speciellt hans bicicleta-mål. Förhoppningsvis kan han fortsätta göra mål i Bursaspor så att laget tar ett ytterligare steg uppåt.