Officiellt: Domagoj Vida har skrivit på för Besiktas!

Domagoj Vida är nu officiellt en Besiktas-spelare.

Den kroatiske fotbollsspelaren har skrivit på för 4,5 år med de turkiska mästarna. Under onsdagen höll Besiktas en presskonferens där den 28-årige försvararen presenterades och skrev på sitt kontrakt.

Klubbens president, Fikret Orman, hyllar nyförvärvet och sade att klubben har köpt en spelare med stor karaktär och tackade Vida för att han höll löftet om att komma till Besiktas i januari. Enligt presidenten fanns det även bud från andra lag i Turkiet, vilka klubbar det var är oklart.

Domagoj Vida bekräftade att det fanns även andra bud men att han hade bestämt sig för Besiktas sedan tidigare:

– Presidenten visade stort intresse för mig och det tackar jag för. Jag har mötts av respekt från alla i klubben och önskar alla ett gott nytt år. Jag ska spela min bästa fotboll i Besiktas. Jag fick även andra bud men jag hade bestämt mig sedan länge (att skriva på för Besiktas). Matchen mot Bayern München kommer att bli svår men vi har våra mål som vi ska nå. Besiktas är ett lag fullt med mycket bra spelare. Vi har en mycket erfaren tränare och fantastiska supportrar. Jag kan inte vänta för att spela framför hemmapubliken.