Umut Bozok fortsätter att göra mål i franska andraligan

Den turkiske U21-landslagsspelaren Umut Bozok fortsätter att göra mål i Ligue 2.

På lördagen gjorde han sitt 16e ligamål för säsongen när Nimes besegrade Chateauroux med 3-0 på hemmaplan. Umuts mål kom från straffpunkten i den 68e minuten och betydde 2-0. I slutet av matchen blev han bytt.

I omgången innan ett par dagar tidigare gjorde han ett av målen när Nimes besegrade Nancy med 2-0 på bortaplan. Han har gjort dessa 16 mål på 20 ligamatcher och toppar skytteligan i franska andraligan med fyra mål ner till tvåan.

Nimes ligger på andraplats i Ligue 2 med 43 poäng och har 10 poäng upp till serieledaren Reims. Ner till tredjeplatsen är det 5 poäng. De två första lagen i Ligue 2 går direkt upp till Ligue 1 och tredjeplatsen får spela kvalmatch mot lag 16 från högstaligan.

Vi har tidigare skrivit om Umut som under den pågående säsongen har gjort tre hattrick något som inte har hänt i Ligue 2 på över tjugo år. Det har lett till att större klubbar har visat intresse för honom.