VIDEO: Adanaspor 1-1 Giresunspor: Dimitriadis tredje ligamål för säsongen

Panajotis Dimitradis gjorde på söndagen sitt tredje ligamål för säsongen när Giresunspors spelade 1-1 mot Adanaspor i andraligan.

Matchen spelades i Adana och Dimitriadis gav Giresunspor ledningen i den 45e minuten precis före halvtidsvilan. I den andra halvleken fick Adanaspor straffspark men Roni missade. Kvitteringen skulle ändå komma i den 78e minuten genom Onur Akbay.

Giresunspor som slog ut Istanbul Basaksehir i turkiska cupens åttondelsfinal ska möta Fenerbahce i kvartsfinalen. Första mötet spelas på onsdag.

Laget ligger på fjärde plats i tabellen med 31 poäng vilket innebär kvalspel och har sex poäng upp till en direktplats till högsta ligan. På de fyra senaste matcherna har det bara blivit en seger. Övriga matcher har slutat med en oavgjord och två förluster.

Panajotis Dimitriadis kom till Giresunspor inför förra säsongen från Genclerbirligi och gjorde 3 mål på 29 ligamatcher under sin första säsong i klubben. Den här säsongen har han gjort 3 mål på 18 ligamatcher. I Sverige har han spelat för bl.a. Vasalund, Brommapojkarna och AIK.

V