VIDEO: Bayern München körde över Besiktas efter tidig utvisning

Champions League-kvällen i München slutade som en mardröm och Besiktas chanser att ta sig vidare är i princip borträknade. 

De turkiska mästarna förlorade med hela 5-0 mot Bayern München och behöver nu göra sex mål på hemmaplan för att ta sig vidare.

Besiktas inledde matchen bra med ett fint passningsspel och spelade aggressivt i försvaret. Bara efter 16 minuter så skulle matchbilden förändras helt. Den kroatiske mittbacken Domagoj Vida (som värvades in i januari det här året) blev utvisad och Besiktas var nere på tio man. Vida fällde Lewandowski som sprang mot mål utanför straffområdet och fick syna det röda kortet av den rumänske domaren Ovidiu Hategan.

Besiktas fortsatte dock att stå emot bra och bara tre minuter senare fick Vagner Love (ett annat nyförvärv från januarifönstret) ett jätteläge att göra matchens första mål och ge Besiktas ett viktigt bortamål. Brassen som hade bara målvakten kvar att överlista, sköt bollen över målet.

De turkiska mästarna fick det allt svårare att skapa chanser och laget var inte nära att göra mål förrän Quaresma fick nästa läge i den 38:e minuten men målvakten Sven Ulreich styrde ut bollen till en hörna.

Hemmalaget Bayern München pressade och pressade samtidigt som Fabri gjorde ett par svettiga räddningar och Pepe rensade flera bollar. Däremot i den 43:e minuten kunde hemmalaget spräcka Besiktas nolla. Thomas Müller satte 1-0 precis innan halvlek.

I andra halvlek rann det iväg och Besiktas hade svårt att skapa något överhuvudtaget och det var Bayern som hade det mesta. Kingsley Coman utökade till 2-0 i 53:e minuten och tretton minuter senare blev Thomas Müller tvåmålsskytt i matchen.

Även polske skyttekungen Robert Lewandowski blev tvåmålsskytt i matchen när han gjorde 4-0 i den 79:e minuten och 5-0 i den 88:e minuten.

Returen spelas onsdagen den 14:e mars på Vodafone Park i Istanbul.

Kortare höjdpunkter (spanska)